Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Serdar Topraktepe: “Goller Sırasıyla Geli̇nce Rahat Bi̇r Maç Geçti̇”

BEŞİKTAŞ TEKNİK SORUMLUSU SERDAR TOPRAKTEPE “POZİSYONLARDA İKİNCİ TOPU BİZ ALDIK. GOLLER SIRASIYLA GELİNCE RAHAT BİR MAÇ GEÇTİ” DEDİ.

BEŞİKTAŞ TEKNİK SORUMLUSU SERDAR

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe “Pozisyonlarda ikinci topu biz aldık. Goller sırasıyla gelince rahat bir maç geçti” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 16. hafta erteleme maçında Beşiktaş, konuk olduğu Çaykur Rizespor’u 4-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Beşiktaş’ın Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, “Sakatlıklar Beşiktaş’ın bu yıl çok büyük sorunu. Beşiktaş forması giyen tüm futbolcular değerlidir demiştim. Maç içinde de kazanması gerekiyorsa ağırlığını koyar kazanırız demiştim. Öyle de oldu. Hepsini tebrik ediyorum. Rizespor kendi sahasında hep önde basan, topa hakim olmak isteyen, hep baskılı futbol oynamak isteyen bir takım. Bütün defans halinde önde oynamamız gerekiyordu. Bunu bugün başardık. Öne çıktık. Pozisyonlarda ikinci topu biz aldık. Goller sırasıyla gelince rahat bir maç geçti” ifadelerini kullandı.