Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Seramiksan'dan beton dokulu yeni seriler

Bu haberin fotoğrafı yok

İSTANBUL (AA) – Seramiksan'ın modern ve şehirli görünümün
yansıması beton dokulu yeni serileri satışa çıktı.

Seramiksan'dan yapılan açıklamaya göre, iç mekanlarda endüstriyel stilin popülerleşmeye başlaması ile beton görünümlü duvar ve zeminler, sıra dışı dekorasyon tarzını benimseyenlerin gözdesi oluyor.

İç mekan tasarımlarında kullanıldığında yalın bir görünüm sunan beton serisi, sade yüzey dokusu ile mimarinin en doğal halini yaşam alanlarına yansıtıyor. Seramiksan'ın loft dekorasyon tarzını endüstriyel görünüm ile harmanlayan beton serisi, rafine ve modern mekanlar oluşturuyor.

İşlenmemiş brüt beton dokusunun zarif motiflerle zenginleştiği seri, betonun zamansız güzelliğini yaşam alanlarına yansıtıyor. 60×120 ve 60×60 cm ebatlarında porselen karo olarak üretilen beton serisi, sakin renk tonları ile etkileyici ve şık mekanlar vadediyor.

Modern ve şehirli görünümün yansıması beton dokulu integra serisi ise geometrik ve floral desenli motifleri ile mekanlara hareketlilik getiriyor.

30×90 cm rektifiyeli duvar karosu ile 60×60 cm yer karosu bulunan integra serisi, rektifiyeli üretilmesiyle de daha az derz aralığı (2mm), daha pürüzsüz ve düzgün döşeme avantajı sunuyor.