Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şebinkarahisar’a yönelik projeler masaya yatırdı

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk, Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer

Başkan Şentürk, Orman Genel Müdürlüğü Ekosistem Hizmetleri Daire Başkanlığı Başkan Yardımcısı Galip Çağtay Tufanoğlu ve Şebinkarahisarlı hemşehrimiz Mahmut Kılıç’ı ziyaret ederek ilçenin ekoturizm alanında öne çıkabilmesi için görüşmeler gerçekleştirdi.

Sağlık Bakanlığı Bakan Danışmanı Sayın Said Ubeydullah Yiğiter’i ziyaret eden Belediye Başkanı Ömer Şentürk, İlçe Devlet Hastanesi için ihtiyaç duyulan 4×4 ambulans ve ekipman desteği ile Dahiliye ve KBB branşları için doktor atamaları konularında görüşmelerde bulundu.

İller Bankası Genel Müdürlüğü Ar-Ge Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yerebakan’ı ziyaret eden Başkan Şentürk, İller Bankası nezdindeki 2024 faaliyet yılı kapsamında başlayacak ve devam eden projeler üzerine görüşmeler gerçekleştirdi.

Ayrıca Belediye Başkanı Ömer Şentürk, İlçede planlanan Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı hizmet binasıyla tam donanımlı Huzurevi kurulması için Bakan Danışmanı Dr. Musa Şahin ile görüşme gerçekleştirdi.