Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsun Büyükşehi̇r Tekvando Kız Takımı Türki̇ye Üçüncüsü Oldu

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ TAEKWONDO KIZ TAKIMI, KONYA’DA DÜZENLENEN KULÜPLER TÜRKİYE TAEKWONDO ŞAMPİYONASI’NDA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU.

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR

Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Kız Takımı, Konya’da düzenlenen Kulüpler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü oldu.

Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve 65 ilden 570 kulübe bağlı yaklaşık 3 bin 800 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekvando Kız Takımı Türkiye üçüncüsü oldu.

Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekvando kız takımında Tuvanna Nazlı Kesgin 46 kilogramda Türkiye şampiyonu, Senanur Çelik 53 kilogramda Türkiye şampiyonu ve Elif Sudem Dülger 57 kilogramda Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. Erkeklerde ise Alihan Kuru 54 kilogramda Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Başarılı sporcuları tebrik eden Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş, “Samsunlu evlatlarımız bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi bir kere daha tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.