Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık Sen temsilcileri iftar programında bir araya geldi

Sağlık Sen temsilcileri, bir iftar programında bir araya gelerek sendikanın son dönemde gerçekleştirdiği çalışmaları ve kazanımları paylaştılar.

Sağlık Sen temsilcileri, bir

Programda konuşan Sağlık Sen Şube Başkanı Elifoğlu, sendikanın üyelerine yönelik bir dizi hizmet projesini hayata geçirdiklerini belirtti.

Elifoğlu, konuşmasında şunları söyledi: “Üyeden gelen üyeye gidecek düsturumuzla birlikte, Ankara’da başlattığımız Sağlık Sen Otel projemiz kapsamında Ulus ve Kızılay olmak üzere iki adet otelimiz üyelerimize çok cüzi bir ücretle hizmet vermeye başlamıştır. Ayrıca kamuda kanayan yara olan kreş sorununa Sağlık Sen Kreş adı altında çözüm üretiyoruz. İlk kreşimizi Şanlıurfa’da açmanın gururunu yaşamaktayız. Giresun Belediye Başkanı Sn. Aytekin Şenlikoğlu ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Aksu bölgesinde üyelerimize hizmet edecek ‘kar etmeden’ sadece masraflarını karşılayacak bir ücretle Sağlık Sen Kreş’ini Giresun’a kazandıracağız.”

Elifoğlu ayrıca, Gaziantep’te pilot bölge olarak açılan Sağlık Sen markette üyelere özel hizmetin başladığını ve Türkiye genelinde benzer hizmetlerin sunulması için çalıştıklarını belirtti. Ayrıca, üyelerin tedavi için Ankara’ya gidenlerin havaalanı, gar veya otogardan alınması ve doktora veya kalacağı yere götürülmesi için Sağlık Sen Taksi hizmetinin başladığını da duyurdu.

Elifoğlu, Sağlık Sen’in sağlık çalışanlarının sorunlarına el uzattığını ve çözüm ürettiğini vurgulayarak, “Sendikamız sağlık çalışanlarımızın 215 sorununa el uzatmış ve çözüm üretmiştir. Gerçekler er ya da geç ortaya çıkacaktır!” dedi.