Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel Giresun Kent Hastanesi çalışanlarından kan bağışı

Bu haberin fotoğrafı yok

İlimizin ilk Özel Hastanesi olan Özel Giresun Kent Hastanesi Kızılay Giresun Kan Bağış Merkezi’nin düzenlediği kan bağışı kampanyasında personel ve hekimleri ile katıldı. Özel Giresun Kent Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yasemin Özden “kan bağışı konusunda insanlar her gün biraz daha bilinçleniyor ve daha duyarlı hale geliyor. Kana sadece acil durumlarda değil sürekli ihtiyaç vardır. Bu nedenle kan bağışı yapmak, kana ihtiyaç duyulduğu anda temin edilebilir olmasını sağlamaktır.
Biz de Özel Giresun Kent Hastanesi olarak başta Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mustafa ÖZDEN olmak üzere, hekimlerimiz ve çalışanlarımız ile birlikte Kızılay Giresun Kan Bağış Merkezinin organize ettiği bu kampanyayı kan bağışlarımız ile destekliyoruz. Budan sonraki dönemlerde de Kızılay’ın yapmış olduğu kan bağışı organizasyonlarına destek vermeye devam edeceğiz” dedi.
Kızılay Giresun Kan Bağış Merkezi hekimlerinden Dr. Turgay CENGİZ; kan bağışının önemi her geçen gün daha da artmaktadır. Ülkemiz genelinde her yıl 2,5 milyon ünite kana ihtiyaç duyulmaktadır. 2015 yılı içinde 1,9 milyon Ünite kan temini sağlanmıştır. Giresun ili olarak 2015 yılı 13 bin ünite kana ihtiyaç duyulmuştur. Kızılay Giresun Kan Bağış Merkezi olarak Giresun ilinde toplam 11 bin ünite kan bağışı sayısına ulaşılmıştır. Özel Giresun Kent Hastanesi yönetimi başta olmak üzere tüm personeline kan bağışı konusunda göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı Kızılay Kan Bağış Merkezi olarak teşekkür ediyoruz” diye konuştu.