Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Orduda 3 Mahalleyi̇ Bi̇rbi̇ri̇ne Bağlayan Yol Asfaltlanıyor

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 2024 YILI YATIRIM PROGRAMINA ALINAN ÇATALPINAR İLÇESİNDE 3 MAHALLEYİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN YOL AĞINDA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLATTI.

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 2024

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılı yatırım programına alınan Çatalpınar ilçesinde 3 mahalleyi birbirine bağlayan yol ağında sıcak asfalt çalışması başlattı.

Türkiye’nin en uzun kırsal yol ağına sahip olan Ordu’da Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalar devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, Çatalpınar ilçesine bağlı Kayatepe, Akkaya ve Göller Mahallerini birbirine bağlayan grup yolunda sıcak asfalt çalışmasına başladı. Altyapısı tamamlanan yol ağında başlatılan 1,5 kilometrelik sıcak asfalt ile mahalle sakinlerinin yıllardır bekledikleri yol problemi sona erecek.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, “Toz ve çamurdan kurtulmanın sevincini yaşıyoruz. Mahallelerimize ulaşımda büyük sıkıntılar yaşıyorduk. Şimdi bizler de konforlu bir yola kavuşacağız” ifadelerine yer verdi.