Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Omü Öğrenci̇leri̇nden Orduda Akademi̇k Etki̇nli̇k

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (OMÜ) GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ SERAMİK VE CAM BÖLÜM ÖĞRENCİLERİ, ORDU’DA TEKNİK VE KÜLTÜREL GEZİ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (OMÜ)

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölüm öğrencileri, Ordu’da teknik ve kültürel gezi etkinliği düzenledi.

Ordu Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in daveti üzerine öğrencilerin gerçekleştirdiği teknik ve kültürel gezi, renkli ve interaktif çalışmalarla tamamlandı. Ordu Kültür Turizm ve Sanat Daire Başkanı Zabit Yön himayesinde, Kültür Turizm ve Sanat Şube Müdürü Mehmet Demirbaş koordinesi ve katılımcıların eşliğinde teknik ve kültürel olarak gerçekleştirilen gezi, öğrencilere ara sınavlar sonrası dinlenme ve alanlarıyla ilgili akademik teknik bilgiler edinme fırsatı sağladı.

Ordu ilinin tarihi ve kültürel alan gezileri sonrası, Ordu Açık Alevde Şekillendirme Atölyesi’nde OMÜ mezunu atölye hocası Yasemin Kurt ile söyleşi yapan öğrenciler, daha sonra Ordu Sıcak Cam Atölyesi’nde cam sanatçısı Emir Özkaya’nın uygulamalı dersine katıldı. Üç saat süren ders sonrası öğrenciler, cam sanatçısı Emir Özkaya ile birlikte çalışma yapma imkanı buldu.

Gezi, Seramik ve Cam Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tamer Aslan yürütücülüğünde gerçekleştirildi.