Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ömer Hekim anıldı

Bu haberin fotoğrafı yok

Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öner Hekim’in, 2008 yılında hayatını kaybeden oğlu Ömer Hekim için her yıl olduğu gibi bu yıl da doğum günü olan 27 Mart’ta Mevlidi Şerif okutuldu ve anma töreni düzenlendi.

Piraziz Şeyhli Mahallesi Cami’nde Cuma namazının ardından okutulan mevlit sonrasında, aynı gün Ömer Hekim’in kabri başında anma töreni de düzenlendi.

Törene, Ömer Hekim’in annesi Perihan Hekim, Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Aydan, Handan ve Özge Hekim, dayıları Veysel ve Yetkin Güneş’le akrabaları,  öğrenciler ve mahalle halkı katıldı.

12 yaşında hayatını kaybeden Ömer Hekim, yaşadığı kısa süre içinde babasının da teşvikiyle özellikle eğitim ve sağlık alanında çok sayıda hayır, yardım ve bağışlar yapmış ve bu nedenle “Giresun’un küçük hayırseveri” olarak akıllarda yer etmişti. Ömer Hekim’in ilçede ve Türkiye’nin çeşitli ilerinde hayır amaçlı yapılarak bağışlanan eserler bulunuyor. Giresun’da ise geçtiğimiz yıllarda Ömer Hekim’in adı üniversite senatosunun kararıyla Tıp Fakültesi’ne verilmişti.