Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Mıknatıs Adam” Guinness Rekorlar Kitabı’na Başvurdu

VÜCUDU METAL VE FARKLI MATERYALLERİ ÇEKİYORMalatya’nın Yazıhan ilçesinde yaşayan 39

VÜCUDU METAL VE FARKLI MATERYALLERİ ÇEKİYOR
Malatya’nın Yazıhan ilçesinde yaşayan 39 yaşındaki çiftçi Mesut Güler, vücudunun metal ve farklı materyalleri çektiğini iddia ederek Guinness Rekorlar Kitabı’na başvurdu. Güler, 15 yıl önce eline yapışan bir kaşıkla bu yeteneğini fark ettiğini söyledi.

KAŞIKLA BAŞLAYAN KEŞİF, FARKLI MATERYALLERLE DEVAM ETTİ
İlk başta durumu şaşkınlıkla karşıladığını belirten Güler, zamanla bu çekimin vücudunun farklı bölgelerinde de hissedildiğini fark ettiğini ifade etti. “Kaşık, kitap, tabak, tahta, plastik ve cam gibi farklı materyallerle denemeler yaptım. Hepsi vücuduma yapışıyordu” dedi.

VÜCUDUNDAKİ ENERJİDEN KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNÜYOR
Güler, bu durumun vücudundaki enerjiden kaynaklı olabileceğini düşündüğünü belirterek, “Çevremdekiler önce çok şaşırdı, nasıl olduğunu anlayamadılar. Ancak zamanla bu şaşkınlık hayrete ve beğeniye dönüştü” ifadelerini kullandı.

GUINNESS SÜRECİ DEVAM EDİYOR
Yaklaşık 5 ay önce Guinness Rekorlar Kitabı’na başvurduğunu dile getiren Güler, gerekli kanıtları sunduğunu ve başvurusunun kabul edildiğini söyledi. “Bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceğini bilmiyorum ama Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek için çalışmalarımı sürdürüyorum” dedi.