Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mi̇lli̇ Teknoloji̇ Hamlesi̇ne Katkılar Sunacak Nesi̇ller Yeti̇şi̇ri̇yor

Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nda (OKAF’24) gençlerle bir araya gelen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde Milli Teknoloji Hamlesi’ne katkılar sunacak nesilleri yetiştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nda

Gençlerle hayalleri ve hedefleri üzerine uzun süre sohbet eden Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde ve Canik Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında (CAMEK) sürdürülen eğitimler hakkında onlara bilgiler aktardı. CAMEK’te ve Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde eğitimlerin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’te özgün eserleriyle üreten bir nesil yetiştiriyoruz. CAMEK’te vatandaşlarımızı meslek sahibi bireyler olarak yetiştiriyoruz. CAMEK’te teorik eğitimlerimizle eş zamanlı olarak uygulamalı bir şekilde eğitim veriyoruz. Vatandaşlarımıza 4 farklı modülde eğitim verdiğimiz CAMEK’te yetenekleri zanaate dönüştürüyoruz. Mesleki istihdama katkılarda bulunduğumuz CAMEK’te, eğitimlerini tamamlayan vatandaşlarımız sertifikalarını alarak meslek hayatına başlıyor” diye konuştu.

“Ülkemizin teknoloji alanındaki liderliğini sürdürecekler”

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde öğrencilerin yeni nesil teknolojileri yakından deneyimleme fırsatı bulduğunu söyleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde Milli Teknoloji Hamlesi’ne katkılar sunacak nesilleri yetiştirmeye devam ediyoruz. Deney ve gözlem çalışmalarıyla öğrenen, bilim ve teknoloji alanındaki eğitimlerimizle yeteneklerini keşfeden öğrencilerimiz, Allah’ın izniyle ülkemizin teknoloji alanındaki liderliğini sürdürecekler” şeklinde konuştu.

Başkan İbrahim Sandıkçı, öğrencilerin Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde özel olarak oluşturulan atölye, laboratuvar, uygulama ve keşif alanlarında eğitimlerini sürdürdüklerini sözlerine ekledi.