Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Maşa” ile “Mişka” Çocuklarla Buluşuyor

SEVİLEN ÇİZGİ DİZİSİ MAŞA İLE KOCA AYI KARAKTERLERİ YARIYIL TATİLİNDE FORUM TRABZON ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE ÇOCUKLARLA BULUŞTU. 7 GÜN BOYUNCA ÇOCUKLARLA BULUŞACAK OLAN MAŞA İLE KOCA AYIYA İLK GÜNÜNDE YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ.

SEVİLEN ÇİZGİ DİZİSİ MAŞA

Sevilen çizgi dizinin “Maşa” ile “Mişka” karakterleri, yarıyıl tatilinde Forum Trabzon Alışveriş Merkezi’nde çocuklarla buluşuyor. 7 gün boyunca çocuklarla buluşacak olan Maşa ile Koca Ayı ilk gününde yoğun ilgi gördü.

Trabzon’un alışveriş ve yaşam merkezi Forum Trabzon Alışveriş Merkezi, sömestr tatilinde çocukların severek izlediği Maşa ile Koca Ayı çizgi dizisinin sevilen karakterlerini minik misafirleri ile buluşturdu. Maşa adında küçük bir kız ile sirkten emekli Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu eden çizgi dizinin sevilen karakterleri, 29 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında Forum Trabzon AVM sevenleri ile bir araya geliyor. Etkinliğin ilk gününde çizgi dizinin karakterlerine yoğun ilgi gösterilirken, 13.00, 15.00 ve 17.00 saatlerinde 3 seans olarak düzenlenecek etkinlik çocuklara karne hediyesi olacak.