Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kurban Bayramı kutlanıyor

GİRESUN (AA) – Giresun'da

GİRESUN (AA) – Giresun'da Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Atatürk Meydanı'ndaki Hacı Miktat Camisi avlusunda gerçekleştirilen törene, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Yakın, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Sarıfakıoğulları, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, dargınlıkların, kırgınlıkların, küskünlüklerin bir kenara bırakıldığı müstesna günlerden biri olan Kurban Bayramı'nı sağlık ve huzur içerisinde karşılamanın mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını belirtti.

Milli ve manevi duyguların iç içe yaşandığı bayramların dostluğu, kardeşliği, yardımlaşmayı ve paylaşmayı pekiştirdiğini vurgulayan Sarıfakıoğulları, şunları kaydetti:

"Bayramlar yaşlı, akraba ve hasta ziyaretlerinin sıklıkla yaşandığı, geçmiş ile geleceğimizin arasında sağlam köprülerin oluşturulduğu ender yaşanan manevi atmosferlerimizdendir. Böyle müstesna günlerin coşkusunu ve sevincini yaşarken zirveye çıkardığımız yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın birkaç gününe değil her gününe yayabilmek, bu duyguları kalıcı hale getirebilmek için daha fazla çaba göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemine hayırlara vesile olması temennilerimle Giresunlu hemşehrilerimizin bayramını kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde bir bayram geçirmelerine dileyerek, sevgi ve saygılar sunarım."