Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kılıçdaroğlu'na saldırıya tepkiler

ARTVİN (AA) – CHP

ARTVİN (AA) – CHP Artvin İl Teşkilatı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit cenazesinde saldırıya uğramasına tepki gösterdi.

Artvin Valiliği önünde toplanan grup adına basın açıklaması yapan CHP İl Başkanı Ahmet Biber, genel başkana yapılan saldırının kendilerini üzdüğünü ve düşündürdüğünü belirterek, "Bu hain saldırı aynı zamanda şehidimiz Yener Kırıkçı'ya ve onun ailesine karşı da yapılmış büyük bir saygısızlıktır." dedi.

Biber, yapılan saldırının bir protesto ve provokasyon olmadığını, son derece organize bir eylem olduğunu savunarak, "Bu hain saldırı, ülkemizin demokrasisine, birlik ve beraberliğine ve iç huzuruna karşı yapılmıştır. Bu saldırının ardındaki güç ve azmettiriciler derhal yargı önüne çıkarılmalıdırlar." diye konuştu.

Basın açıklamasına, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İYİ Parti İl Başkanı Necat Kaşıkçı, Saadet Partisi İl Başkanı Gültekin Soydan, bazı ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve partililer katıldı.