Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’den Giresun Atatürk Anıtı’na Çelenk

Cumhuriyetin 103. kuruluş yılı münasebetiyle CHP Giresun İl Başkanlığı, Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni düzenledi.

Cumhuriyetin 103. kuruluş yılı münasebetiyle CHP Giresun İl Başkanlığı, Atatürk

Cumhuriyetin 103. kuruluş yıl dönümü kapsamında Giresun’da anma töreni düzenlendi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak amacıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunma törenine katıldı.

Törene CHP Giresun İl Başkanı Ahmet Nejat Karaibrahim, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve yönetim kurulları, il kadın ve gençlik kolları başkanları ile yönetim kurulları, İl Genel Meclisi üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Çelenk sunma töreninin ardından yapılan açıklamada, Cumhuriyetin bağımsızlık, özgürlük, eşitlik ve milli egemenliğin en büyük teminatı olduğu vurgulandı. İl Başkanı Karaibrahim ve parti yönetimi, Atatürk’ün emanet ettiği Cumhuriyet değerlerine bağlı kalarak, bu değerleri Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında sonsuza dek yaşatma kararlılıklarını ifade etti.