Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür Arışan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı. Başkan Arışan, mesajında öğretmenlerin bir ülkenin geleceğini inşa eden en değerli emekçiler olduğunu vurguladı ve eğitim kurumlarına olan desteklerinin süreceğini belirtti.
ÖĞRETMENLERE DESTEK SÖZÜ
Başkan Arışan, öğretmenlerin çocukların kalbine ve zihnine ışık düşürdüğünü ifade ederek, “Öğretmenlerimizin her zaman yanlarında olmaya, eğitim kurumlarımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi. Bu açıklama, Keşap Belediyesi’nin eğitime verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.
ŞEHİT VE EMEKLİ ÖĞRETMENLER ANILDI
Mesajında emekli öğretmenlere minnet duyduğunu belirten Başkan Arışan, görevleri başında şehit olan tüm öğretmenleri de rahmetle andı. Bu özel günde, geçmişten günümüze eğitim camiasına hizmet etmiş tüm öğretmenler saygıyla yad edildi.
Başkan Arışan, sözlerini ülkenin dört bir yanında büyük bir özveriyle görev yapan tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak tamamladı ve onlara sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.
