Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İPhone 6’yı Ayrıcalıklı Kılan Özellikler

Bu haberin fotoğrafı yok

Apple’ın yeni telefonu olan İPhone 6 Türkiye de 26 Eylül tarihinde satışa çıkmıştır. Diğer İPhone modellerinde olduğu gibi büyük ilgiyle karşı karşıya kalmıştır.

İPhone 6 diğer modellerde olamayan bazı özelliklere sahiptir. Apple pay ve NFC özelliğinin bu modele eklenmesi en iyi yenilikler arasında sayılmaktadır. Apple’ın İPhone 6 ve İPhone 6 plus için belirlemiş olduğu ekran boyutları şimdiye kadar karşılaşılmayan İphone ekranları arasına girmiştir. Aynı zamanda akıllı telefon pazarlarının yoğun rağbet görmekte olan ekran boyutları 4.7 ve 5.5 bu yeni modelde karşınıza çıkmaktadır. Sade tasarım temelleri üzerine oval hatlara sahip, pürüzsüz olan alüminyum kaplaması bulunmaktadır. Tek elle kullanma rahatlığını sizlere sağlayan bu modelde 326 ppi ekran yoğunluğu İPhone 5s ile aynıdır. Ekran kalitesi ve parlaklığı bu modeli daha üst seviyelere çekmektedir. 1GB Ram-1.8Ghz’lik çift çekirdek A8 işlemci ile bu konuda üstün başarı sağlamaktadır. En önemlisi M8 olarak adlandırılan hareket işlemcisi donanımın dikkat çeken en önemli parçalarından biridir. Oyun oynamayı seven insanları da unutmayan Apple 6 çekirdekli olan PowerVR GX6650 grafik işlemcisine sahip olarak adeta göz büyülemektedir. İPhone 6 da 16GB,64GB,128GB şeklinde hafıza seçenekleri sunmaktadır. Piyasa fiyatı 2400-2600 arasında değişiklik göstermektedir. İnsanlar bugün resimlerini daha çok İPhone ile çekmektedir. İPhone 6 nın iSight kamerası yeni olan Focus Pixels algılayıcısına ve saniyeler içerisinde 60 kare 1080p HD normal çekim yapmaktadır.

Bu muhteşem ürüne sahip olmak istiyorsanız, doğru seçimi yaptınız demektir. http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/apple/iphone-6-16gb-p203987707/ adresinden tüm ayrıntıları görebilirsiniz.