Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“HİZMET İÇİN ÇIKTIK YOLA”

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu seçim çalışmaları kapsamında Gemiler Çekeği Mahallesi esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
Ziyaret ettiği her yerde halkın yoğun sevgisiyle karşılanan Şenlikoğlu, şahsına yoğun ilgi ve alakanın her geçen gün daha motivasyonla çalıştıklarının dikkatini çekti
Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde Giresun halkının büyük bir özlemle AK Parti’nin vatandaş ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışını beklediklerini gördüklerini ifade eden Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu “Milletimize, memleketimize hizmet için bir yolculuğa çıktık. 20 yılı aşkın süredir hizmet sevdamızla ilimiz için çalışıyoruz. Şimdi Belediye başkan adayı olarak yeniden doğup, büyü-düğümüz şehre hizmet etme fırsatına nail olduk. İnşallah sizlerin destekleriyle 31 Mart’ta seçimlerden başarıyla ayrılıp dürüstlüğü, kararlılığı ve güvenilirliği ilke edinerek çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu şehre hep birlikte hizmet edecek, daha da yaşanılabilir kılacağız. Giresun’umuzun sorunlarını ve problemlerini çok iyi biliyor, çözüm için geliyoruz. Şehrimizin tüm problemlerinin giderilmesi için gece gündüz çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Yakın zamanda projelerimizi kamuoyuna peyderpey duyuracağız ve vatandaşlarımızın bilgisine sunacağız. Artık Giresun’un vizyonu değişecek ve yaşanabilir bir kent haline gelecek” şeklinde konuştu.