Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Havza Belediye Başkanı Özdemir'e ziyaret

SAMSUN (AA) – Amasya

SAMSUN (AA) – Amasya Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saatcı, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret etti.

Saatcı, ziyarette Özdemir'e fabrika çalışmaları hakkında bilgi vererek, "Geçen yıl 10 bölgede 219 köydeki 4 bin 424 üreticiyle sözleşme yaptık. Çiftçilerimiz 90 bin 676 dekar alanda pancar ekimi gerçekleştirdi. Bu yıl bu rakamın üzerine çıkmayı hedeflemekteyiz. Havza, Amasya Şeker Fabrikası için önemli bir bölge. Havzalı üreticilerimiz her zaman fabrikamızın yanında oldu. Bizler de daima Havzalı üretici kardeşlerimizin yanında ve destekçisiyiz." dedi.

Eski bir belediye başkanı olarak, belediye başkanlığı görevinin sorumluluğunu bildiğine işaret eden Saatcı, "Gerçekten zor ve özveri isteyen bir görevdesiniz. Size yeni görevinizde şahsım ve yönetim kurulum adına başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun." diye konuştu.

Özdemir ise Amasya Şeker Fabrikasının bölge ve ülke ekonomisi için önemli bir kuruluş olduğunu vurgulayarak, "Ziyaretinizden ötürü size teşekkür ediyorum. Bizler göreve talip olurken her şeyi ile kabul ettik. İnşallah halkımıza hizmet etmek için çalışacağız." ifadesini kullandı.

Özdemir'i Türkiye Muhtarlar Derneği Havza Şube Başkanı Attila Turguter ile dernek üyesi muhtarlar ve vatandaşlar da ziyaret etti.