Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HASTOP yönetimi toplandı

Bu haberin fotoğrafı yok

SAMSUN (AA) – Havza Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Odaları Platformu (HASTOP) Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) toplantı salonunda Havza TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran başkanlığında yapılan toplantıda, platformu oluşturan meslek odaları başkanları bir araya geldi.

Toplantıda, Havza'nın gelişimi için HASTOP üyesi meslek kuruluşlarının önerileri değerlendirildi, yapılacak çalışmalar planlandı.

Başaran, platformun kuruluş ilkeleri doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, "Yaptığımız tespitler ve genel öneriler doğrultusunda Havza'da turizmin gelişmesi için yapılacak çalışmaların bir an evvel belirlenmesi ve hızlı şekilde hazırlanan projelerin uygulanması gerekmekte. Havza'ya değer katacak birçok kültürel ve tarihi varlığımız var. Bunlardan bizlerin bile doğru düzgün bilgisi yokken dışarıdan insanları nasıl getirebiliriz? Bu değerlerimizi öne çıkaracak çalışmalar yapmalıyız." dedi.

Havza TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar ise Havza OSB'de 4. yer tahsisinin yapıldığını dile getirerek, "Birkaç gün içinde OSB'de fabrikalar için temel kazı çalışmalarına başlanacak. Havza'mıza hayırlı olsun." ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından meslek kuruluşlarının görüş ve önerileri dinledi, HASTOP Genel Sekreteri Cihangir Şumnu tarafından yapılacak çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirildi.

Toplantıya Havza Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ertuğrul Pekbolat, Havza Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cesur Şahin, Başkan Yardımcısı Şaban Döndür, Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kuruluna Ömer Büyük, Havza Kahveciler Odası Başkan Yardımcısı Halit Kurtça, Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Yunus Emre Ergin ile Havza TSO Genel Sekreteri Arif Altun katıldı.