Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasan Turan AK Parti’den Milletvekili aday adayı

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Federasyonu Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi-AK Parti Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Turan hemşehrilerinin yoğun baskısı üzerine Giresun’dan milletvekilliği aday adaylığı için istifa etti.

Uzun yıllar Giresun Federasyonu Başkanı olan Hasan Turan Giresun’dan milletvekili aday adayı olmak için istifa sürecinin son gününde Belediye Meclis Üyeliği görevinden istifa etti. Dün Büyük Şehir Belediye Meclisindeki oturuma katılan Turan çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı. Duygulu anların yaşandığı vedalaşma anında Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevinden ayrılan Aziz Babuşçu, AK Parti Yeni İl Başkanı Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek ve meclis üyeleri hazır bulundu.

Beraber çalıştıkları dönemde Hasan Turan’ı yakından tanıma fırsatı bulduğunu söyleyen Abubekir Taşyürek; “ Hasan kardeşimiz idealleri olan bir dava adamıdır, ideallerinin peşinde yorulmadan, yılgınlık göstermeden koşmaktadır. Kendisiyle Giresun’a gittiğimde telefonunun hiç susmadığı, hemşehrilerinin gönlünde fiilen mazbatasız vekil olduğuna şahit oldum. Gece gündüz telefonu susmuyor ve her arayanla bıkkınlık göstermeden dakikalarca konuşuyor. Ayrıca Türkiye ve Dünya meselelerine de son derece duyarlı, duyarlı olduğu kadar da bu meselelere hâkim bir arkadaşımız.  İnşallah Rabbim gönlüne göre verir, başarılar diliyorum, yolu açık olsun” dedi.