Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÖRELE’DE GİRİŞİMCİLERE BELGELERİ VERİLDİ

Görele Belediyesi, Kaymakamlık ve

Görele Belediyesi, Kaymakamlık ve Giresun KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle Görele’de yeni işyeri kurmak isteyenlere yönelik açılan Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminde başarılı olan 30 girişimciye belgeleri verildi.

Kaymakamlık makamında girişimcilerle sohbet ederek, açacakları işyerleri hakkında bilgi alan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ve İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminde başarılı olarak belge almaya hak kazanan girişimcilere başarılar diledi.

Belediye olarak ilçede KOSGEB aracılığıyla genç girişimcileri ortaya çıkarmak ve bu girişimcilere işyeri açma imkanı sağlamaya öncülük edecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Tolga Erener, şunları kaydetti: “Görele’de yeni işyeri kurmak isteyenlere yönelik açılan Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminde başarılı olan 30 girişimciye belgeleri verdik. Ben girişimci kardeşlerime başarılarının devamını diliyorum. Belediye olarak Görele’nin sosyo-ekonomik yapısına katkı sunmaya çalışıyoruz. Farklı bilgilerdeki girişimcileri, farklı branşlarda işyeri açmak isteyenleri tanımış oluyoruz. KOSGEB aracılığıyla işyeri açmak isteyen girişimcilere imkanlar sağlanıp, ilçemizde istihdama büyük oranda katkıda sağlanacağını düşünüyorum. Gençlerimizin ve girişimcilerimizin her daim yanlarında olacağız. Yeni girişimcilerin farklı ilçelerde eğitim için harcadıkları maddi manevi kayıplarının önüne geçmiş olacağız”

Belediye Başkanı Tolga Erener ve İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, daha sonra yeni girişimcilere belgelerini takdim etti.