Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GİRİB’den Dev Hedef: 25 Milyon Dolarlık Ekonomik Güç Birliği

Giresunlu iş insanları, bürokratlar ve STK temsilcileri GİRİB’in aylık istişare toplantısında bir araya geldi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Sakarya, İstanbul, Kocaeli, Samsun ve Giresun şubelerinden yoğun katılımın sağlandığı toplantıda, Giresunluların ekonomik ve sosyal temsiliyetinde yeni bir dönemin kapıları aralandı.
“BÖLGESEL DERNEKÇİLİĞİ AŞIYORUZ”Toplantıda konuşan GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak, 1990’lı yıllardan bugüne Giresunluların büyük bir sosyolojik ve ekonomik değişim yaşadığını belirtti.
Tokmak, “GİRİB olarak bir hayali gerçeğe dönüştürdük. Nüfusumuzun yoğun olduğu 7 ilde teşkilatlanmamızı tamamladık, 3 ilde ise çalışmalarımız sürüyor. Artık dar kalıpları ve bölgesel dernekçiliği aşma zamanı” dedi.
25 MİLYON DOLARLIK FON VE KÜRESEL VİZYONBaşkan Tokmak, derneğin gelecek 5 yılını kapsayan stratejik hedeflerini iki ana başlıkta topladı:
Ekonomik Güç Birliği: GİRİB bünyesinde 25 milyon dolarlık bir ekonomik büyüklüğe ulaşılması hedefleniyor. Bu fon; yatırımlar, öğrenci bursları ve sosyal yardımlar için kullanılacak.
Dünya Markası GİRİB: Teşkilatlanma ağının sadece Türkiye ile sınırlı kalmayacağını ifade eden Tokmak, Avrupa ve Amerika kıtalarında yeni şubeler açarak Giresunluların adını küresel ölçekte duyuracaklarını vurguladı.
Toplantı, şube başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin görüş alışverişi ve gelecek döneme dair yol haritasının netleştirilmesiyle sona erdi.