Genel Merkezi Ankara’ da bulunan Giresun İş İnsanları ve Bürokratları (GİRİB) Derneği Giresun şubesini kuruyor. GİRİB Giresun Şube Başkanı olarak ise iş insanı Arslan Ersan atandı.
Giresun İş İnsanları ve Bürokratları (GİRİB) Derneği geniş katılımlı bir toplantı düzenledi.
GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak’ın idaresinde gerçekleşen aylık yönetim kurulu toplantısına Teşkilatlardan ve Şubelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çetin Hartamacı, yöneticiler, Kocaeli, Samsun, İstanbul ve Sakarya şube başkanları katıldı.
Giresun Şube Başkanlığı’na atanan iş insanı Aslan Ersan, Giresun Çetin Vinç Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Öztürk ile Ayşe Karaçam ve Hilal Mutlu Karaibrahim de toplantıda yer alırken GİRİB’e üye olarak rozet taktılar.
Toplantıda bir konuşma yapan Genel Başkan Kemal Tokmak, derneğin çalışmaları ve hedefleri ile ilgili detaylı bilgiler verdi. GİRİB şube başkanları da faaliyetleri konusunda bilgiler aktardılar.
Ardından GİRİB’in Giresun Şube Başkanlığı’na atanan iş insanı Aslan Ersan’a mazbatası, Genel Başkan Kemal Tokmak ile Teşkilat ve Şubelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çetin Hartamacı tarafından verildi.
GİRİB Giresun şubesi kuruluyor
GİRİB Giresun şubesi kuruluyor
