Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’un İnişdibi Maden Suyu TBMM ikram masasında

Giresun merkezli İnişdibi Maden Suyu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekillerine ikram ediliyor.

Giresun merkezli İnişdibi Maden Suyu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekillerine

Türkiye’de maden suyu sektörünün öncü markalarından biri olan İnişdibi Maden Suyu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ikram edilmeye başlandı. Giresun merkezli şirket, dünyanın birçok ülkesine ihracat yaparak uluslararası arenada da adını duyurdu.

ABD’den Kanarya Adaları’na, Orta Doğu’dan Rusya’ya kadar geniş bir coğrafyada faaliyet gösteren İnişdibi Maden Suyu, artık TBMM yemekhanesinde ve milletvekillerinin resmi kabullerinde misafirlere ikram edilecek.

Bu gelişmede, TBMM İdare Amiri ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan’ın katkıları büyük rol oynadı. Böylece TBMM tarihinde ilk kez Giresun kökenli bir marka, Meclis’in kurumsal ikramları arasında yer aldı.

İnişdibi Maden Suyu, ilk kez Giresun Ticaret ve Sanayi Odası heyetinin TBMM ziyareti sırasında masada yerini aldı. Hasan Turan ve Giresun milletvekillerinin katıldığı görüşmede, kentin yerli markası misafirlere ikram edildi.

Giresun’un doğal kaynaklarından elde edilen ve uluslararası pazarlarda da başarılı olan İnişdibi Maden Suyu’nun TBMM’de yer alması, hem marka hem de kent açısından prestijli bir adım olarak değerlendiriliyor. Kent ekonomisine katkı sağlayan yerel markanın Türkiye’nin en önemli kurumsal yapılarından biri olan Meclis’te tercih edilmesi, Giresun’un üretim gücünü ve marka değerini bir kez daha ortaya koyuyor.