Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’da Yarın Okullar Tatil Mi? İşte Detaylar

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Giresun’un birçok ilçesinde eğitim öğretime bir gün ara verildi. Köy okulları ve taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için de tatil kararı alındı.

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Giresun’un birçok ilçesinde eğitim

EĞİTİME ARA VERİLEN İLÇELER
Meteoroloji raporlarına göre olumsuz hava koşulları nedeniyle Giresun il genelinde bazı bölgelerde okullar tatil edildi. Çanakçı, Dereli, Güce ve Yağlıdere ilçelerinde 26 Şubat 2025 Çarşamba günü eğitim öğretime tüm kademelerde ara verildi.

KÖY OKULLARI VE TAŞIMALI EĞİTİM DURUMU
Bulancak, Doğankent, Espiye, Eynesil, Görele, Keşap, Piraziz ve Tirebolu ilçelerine bağlı köy okullarında eğitim bir gün süreyle durduruldu. Ayrıca taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler de izinli sayıldı.

GİRESUN MERKEZDE KARAR NASIL UYGULANACAK?
Giresun il merkezindeki okullarda eğitime devam edilecek. Ancak merkez ilçeye bağlı belde ve köy okullarında eğitim 26 Şubat 2025 Çarşamba günü tatil edildi. Taşımalı eğitim gören öğrenciler de aynı gün izinli olacak.

Yetkililer, vatandaşları buzlanma ve olası risklere karşı dikkatli olmaya çağırırken, gelişmelerin resmi kanallar aracılığıyla takip edilmesi gerektiğini belirtti.