AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, projenin arazi tahsisi noktasında destek veren Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’ye kamuoyu önünde teşekkür ederek, kurumlar arası uyumun önemine dikkat çekti.
Kültür merkezinin Giresun için dev bir kazanım olacağını vurgulayan Milletvekili Ali Temür, hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu belirterek; “Belediye Başkanımız Sayın Fuat Köse’nin arazi konusundaki yapıcı tutumu süreci ciddi anlamda hızlandırdı. Projenin ihalesini kısa süre içerisinde gerçekleştireceğiz” dedi.
BAŞKAN KÖSE: “GİRESUN İÇİN HER ZAMAN HAZIRIZ”Milletvekili Temür’ün teşekkürüne karşılık veren Belediye Başkanı Fuat Köse ise hizmette siyasi ayrım gözetmeksizin hareket ettiklerini ifade etti.
Köse, “Giresun’a değer katacak, kentimizin kültürel yaşamını zenginleştirecek her projede iş birliğine açığız. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.
Eski SSK Hastanesi arazisinin dönüşümüyle şehre kazandırılacak olan merkez, Giresun’da kurumların ortak hedef doğrultusunda nasıl birleşebileceğini gösteren örnek bir proje olarak kayıtlara geçti.

