Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’a 400 milyon TL ek ödenek

AK Parti Giresun Milletvekili

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, şehrin dört bir köşesinde devlet imkanlarıyla yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları yakından takip ediyor.

Giresun’u karış karış gezip sorunların ivedilikle çözülmesi için yoğun çaba harcayan Milletvekili Temür, saha çalışmaları kapsamında Batlama Vadisinde de bir dizi incelemelerde bulundu.

Milletvekili Temür, ilk olarak Giresun’da yüzlerce kişiye iş imkanı sağlayan Çakırmelikoğlu Maden Suyu İşletmesi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne ait Freşa’nın Çimşir Köyünde yeni yapacağı fabrikanın selden zarar gören duvarlarını inceledi. Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler alan Milletvekili Temür, selin verdiği zararların en kısa sürede giderileceğini ifade etti. Milletvekili Temür, Çimşir Köyündeki incelemelerinden sonra 2020 yılında yaşanan sel felaketinde 3 vatandaşın hayatını kaybettiği Osmaniye ile Erimez arasındaki karayollarının yaptığı imalatları ve yapılacak işleri yelinde inceledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin’in de yer aldığı incelemelerde bölgedeki sorunların derhal çözüme kavuşturulması için gerekli adımların atılacağını kaydeden Milletvekili Temür, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla afetten etkilenen bölgelerde başlatılan çalışmaların ivedilikle tamamlanması için İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Giresun’a 400 milyon TL’lik ek ödenek çıkarıldı. Şehrimizdeki eksikliklerin giderilmesi ve afetin izlerinin tamamen silinmesi için başlatılan çalışmaları bizlerde yakından takip ediyoruz. Halkımızın gönlü rahat olsun. Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmeye devam edeceğiz. İlimize, bölgemize ve ülkemize yapılan yatırımlara tam destek veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.