Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun Valisi Serdengeçti: “Maddi kayıplar var ancak bir can kaybı yok”

GİRESUN’UN EYNESİL İLÇESİNDEKİ BALIK FABRİKASINDA ÇIKAN YANGIN TAMAMEN SÖNDÜRÜLÜRKEN, GİRESUN VALİSİ MEHMET FATİH SERDENGEÇTİ YAPTIĞI AÇIKLAMADA, MADDİ KAYIP DIŞINDA BİR CAN KAYBI OLMADIĞINI SÖYLEDİ.

GİRESUN'UN EYNESİL İLÇESİNDEKİ BALIK

Giresun’un Eynesil ilçesindeki balık fabrikasında çıkan yangın tamamen söndürülürken, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti yaptığı açıklamada, maddi kayıp dışında bir can kaybı olmadığını söyledi.

Edinilen bilgilere göre, Trabzon’un Beşikdüzü ilçesi ile Eynesil ilçesi arasında yer alan Topallı mahallesi Topallı deresi mevkiinde bulunan balık işleme ve soğuk hava deposunun içerisinde işçilerin bulunduğu sırada büyük bir patlamayla beraber yangın çıktı. Çıkan yangında işçiler tahliye edilirken, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Giresun Belediyesi, Eynesil, Görele, Çavuşlu ve komşu ilçe belediyelerden gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürme çalışmaları başlatıldı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alınarak soğutma çalışmasına başlandı.

Yangının yaşandığı fabrikaya gelerek incelemelerde bulunan Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, “Soğuk hava deposunda yangın çıktığına dair bir ihbar oldu. İtfaiye ekiplerimiz bölgeye geldi. Burada 10-12 gruptan oluşan 50 kişilik bir ekip yangına müdahale ediyor. Maddi kayıplar var ancak bir can kaybı yok. Soğutma çalışmaları yapılacak. Hepimize geçmiş olsun. Yangın söndürme çalışmalarının ardından yangının neden çıktığı tetkik edilecektir” dedi.