Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun TSO, OSGB firmalarıyla toplandı

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ilçelerde faaliyet gösteren üyelere yönelik başta İş ve İşçi Güvenliği ile devlet destekleri konularında eğitim verilmesi planlanıyor.
Bu konu çerçevesinde Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) firmaları ile bir toplantı düzenlendi. Toplantıya OSGB firmalarımız olan Giresun Başarı OSGB Ömer Güre, Emek OSGB Özgür Kabagöz, Ada OSGB Turgay Şahin, Vizyon OSGB Öncel Emanet, Şeref Kırış ve Alev Kara katıldı.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası adına ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Halilbeyoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Azmi Bük, Sinan Akgün ve Genel Sekreter Şükrü Cebeci katıldı.

Toplantıda çıkan kararlar ise şu şekilde; Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı işletmelere yönelik bulundukları ilçelerde bilgilendirme eğitimi verilmesi. 2015 yılının ilk çeyreğinden itibaren İş ve İşçi Güvenliğinde yaşanacak değişiklikler ve yaptırımlar konularında uyarıda bulunmak. Sigorta veya mali sorumluluk sigortalarının, İş ve İşçi Güvenliği çalışmalarının yerini almadığı veya gelebilecek cezaları engellemediği anlatılacak.
Hizmet yoğun sektörlerde İşçi Güvenliği konularının daha fazla işlenmesi ve firmaların yasalara uygun tedbirler almasının sağlanması.