Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galericilerden Sarı Site Tepkisi!

Bulancak Galericiler Sitesi Başkanı Yusuf Sarıgül, araç alım-satımında sıkça kullanılan ilan platformu Sahibinden.com’un üyelik ve ilan ücretlerine tepki gösterdi.

Bulancak Galericiler Sitesi Başkanı Yusuf Sarıgül, araç alım-satımında sıkça kullanılan

Sarıgül, özellikle küçük ve orta ölçekli esnafın bu maliyetler karşısında zorlandığını ifade etti. Başkan Sarıgül gazetemize yaptığı açıklamada, “Sahibinden.com’da en ucuz ilan paketinin 10 ilan için 18 bin TL’den başlaması kabul edilebilir değil. Aynı şekilde sitede iş yeri kiraları bile 15-20 bin TL’den başlarken, bir ilan platformunun bu kadar yüksek ücret talep etmesi esnafımızı mağdur ediyor” dedi.
Galerici esnafının zaten zor ekonomik şartlar altında faaliyet gösterdiğini belirten Sarıgül, bu tür yüksek maliyetlerin sektörü daha da zor duruma soktuğunu dile getirdi.
Sarıgül, yetkililere ve platform yönetimine çağrıda bulunarak, “Daha makul ve esnafı gözeten fiyat politikaları uygulanmalı. Aksi halde birçok küçük işletme bu platformları kullanamaz hale gelecek” ifadelerini kullandı.