Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fiskobirlik hedefini belirledi

Bu haberin fotoğrafı yok

2016 ürünü fındık alım kampanyasını başlatan Fiskobirlik bu yıl üreticiden 20 bin ton fındık alımını hedefledi. Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, “Bu yılki hedef 20 bin ton. Geçen yıl 10 bin tondu, bu sezon 20 bin tonu aşmak ancak bu, birlik olarak 20 bin ton hedefiyle sezona girdiğimiz anlamına gelmesin” dedi.

Fiskobirlik yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, birliğin bu yıl ki hedefinin üreticiden 20 bin ton fındık almak olduğunu söyledi. Bayraktar, üreticiden geçen yıl 10 bin ton fındık alımı yaptıklarını belirterek, “Bu yıl geçen yılkinin 2 katı fazla fındık almak istiyoruz” dedi.

EMANETE FINDIK VERECEKLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Üreticilerden fındıklarını emanete bırakmak isteyenlere Fiskobirlik’i tercih etmeleri yönünde çağrıda bulunan Bayraktar, “Üreticilere tavsiyemiz emanete ürün bırakmasınlar. İlla bırakacaklarsa da bizi tercih etsinler. Birliğimizin depolarının kapıları emanete ürün bırakmak isteyenler için sonuna kadar açık. Tamamen ücretsiz olarak bu hizmeti sunuyoruz. Fındığını bize emanet edecek üreticilerimiz, istediği zaman parasını tahsil edebilir” diye konuştu.

BU YILKİ HEDEF 20 BİN TON

Bayraktar, yeni mahsul fındık rekoltesinin tamamına talip olduklarını dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz piyasada 3 yıldır fındık alıyoruz. Hedefimiz her yıl, bir önceki sene aldığımız fındık miktarının iki katı alım gerçekleştirmek. Bu yılki hedef 20 bin ton. Geçen yıl 10 bin tondu, bu sezon 20 bin tonu aşmak ancak bu, birlik olarak 20 bin ton hedefiyle sezona girdiğimiz anlamına gelmesin. Biz üreticilerimizin tüm fındığına talibiz. Üreticimiz bizi tercih ederse kimseyi geri çevirmeyeceğiz. Rekoltenin tamamını Fiskobirlik olarak almaya hazırız.”