AK Parti Espiye İlçe Başkanı Samet Önal, bölgedeki altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek önemli açıklamalarda bulundu. Önal, zorlu kış şartlarına rağmen ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığını ve 24 kilometrelik güzergahın 17 kilometresinin tamamlandığını, Çakıl Yaylası’na kadar olan kısmın bitirildiğini duyurdu.
ESPİYE’DE ALTYAPI SEFERBERLİĞİ HIZ KESMİYOR
Başkan Önal, Espiye’deki hemşehrilerine daha güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlamak amacıyla yürütülen altyapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini vurguladı. Özellikle kış aylarında dahi sahadaki ekiplerin özverili çalışmaları sayesinde belirlenen hedeflere ulaşıldığı belirtildi.
BÜYÜK EKİPMAN DESTEĞİYLE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Gerçekleştirilen yol yapım ve onarım çalışmalarında büyük bir ekipman desteği dikkat çekti. Samet Önal’ın verdiği bilgilere göre, sahada aynı anda 10 adet kamyon, 2 adet paletli ekskavatör, 2 adet yükleyici, 1 adet konkasör (taş kırma makinesi), 1 adet loder kepçe, 1 adet grayder ve 1 adet silindir görev aldı. Bu geniş makine parkuru, çalışmaların hızla ilerlemesini sağlıyor.
SEL FELAKETİ YARALARI SARILIYOR: YOL YENİLEME DEVAM EDİYOR
Öte yandan, 22 Ağustos 2020’de meydana gelen sel felaketi nedeniyle büyük hasar gören Espiye Ericek grup yolu üzerindeki Aydınlar köyü mevkisindeki yol yenileme çalışmaları da hızla devam ediyor. Önal, bu zorlu koşullarda büyük bir özveriyle çalışan tüm ekiplere teşekkürlerini ileterek, bölgedeki ulaşım ağının güçlendirilmesi için gösterilen çabanın önemini vurguladı.
