Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ebru Seti

Sığır suyu ve normal

Sığır suyu ve normal su ile birleştirerek hazırlanan karışım üzerine boya sıçratmak ve farklı boyutlarda fırçalar ile desenler yaparak kağıda aktarılan sanata ebru sanatı adı veriliyor. Ebru sanatını icra edebilmek için mutlaka ebru seti sahibi olmak ve bu seti gerektiği şekilde en doğru biçimlerde kullanmak gerekiyor. Ebru yaparken mutlaka farklı boyutlarda fırçalara, boya küplerine ve ebru tepsisine sahip olmak gerekiyor.

Ebru Seti Nedir?

Ebru seti, ebru sanatını gerçekleştirmek için temin edilen bir settir. Bu set içerisinde tepsi, fırçalar, boya küpleri ve kapları, özel ebru sığır sıvısı ve temizleme malzemeleri yer alıyor. Ebru malzemeleri ayrı ayrı alındığında çok daha masraflı olurken, set şeklinde alındığında hem daha az masraflı oluyor hem de kullanımı daha doğru ve etkin oluyor.

Ebru Seti İle Ebrularınız Harika Oluyor

Bir ebru sanatı yapabilmek ve onu kağıda en güzel şekilde aktarabilmek için mutlaka ebru seti sahibi olmanız gerekir. Tüm çeşitleriyle ve renkli boyalarıyla setler https://www.guvensanat.com/ebru-setleri adresinde sizlere sunuluyor.