Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Değişmesi gereken tek şey iktidardır”

İYİ Parti Genel Başkan

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, Merkez Bankası’nda bir kez daha değişiklik yapılması yönünde çıkan haberlere ilişkin konuştu.

Financial Times’da ‘Merkez Bankası Başkanı’nın görevden alınacağı söylentisi Türk Lirasını salladı’ başlığıyla bir analiz yayınladı. Financial Times ayrıca, bazı analistlerin son haftalarda Kavcıoğlu’nun yerine eski bir Merkez Bankası yetkilisi olan ve geçen mayıs ayında Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan Semih Tümen’in atanabileceği iddialarını ortaya attığını belirtti.

“NE DEĞİŞİKLİK YAPARSA YAPSIN TAKIM YENİLİYOR!”
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel ise çıkan haberleri şu şekilde değerlendirdi:
“Ülkeyi raydan çıkaran Erdoğan’ın bir kez daha Merkez Bankası başkanı değişikliğine gideceğine yönelik duyumlar geliyor. Maşallah Sayın Erdoğan sanırsın hazırlık maçı yapıyor ve sınırsız oyuncu değişikliği hakkına sahip. Ancak ne değişiklik yaparsa yapsın takım yeniliyor. Yani, Sayın Erdoğan şunu anlamıyor. Geçen 2,5 yılda 3 Merkez Bankası başkanı değişti ama ekonomi her geçen sürede daha da bozuldu. Yani! Asıl değişmesi gereken ne Merkez Bankası ne de bir başka kurumun başındaki herhangi kimse. Değişmesi gereken kişi bizzat Erdoğan ve iktidarının ta kendisidir. Ne zaman ki bu iktidar değişir, akılcı ve reel bir yönetim iktidarı sandık ile devralır işte o zaman ülke de rayına oturur.”