Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP yönetimi seçim hazırlığında

Bu haberin fotoğrafı yok

CHP’nin yeni Giresun İl Başkanı Sinan Kitapçı ve yönetim kurulu üyeleri dün düzenledikleri toplantı ile basınla tanıştılar. Merkez İlçe Başkanı Burak Bektaşoğlu’nun da katıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Sinan Kitapçı, yaklaşan seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken Giresun basınından da seçim propaganda dönemi boyunca tarafsız ve objektif davranış ve yayın beklediklerini söyledi.

ADAY BELİRLEME YÖNTEMİNİ GENEL MERKEZ BELİRLEYECEK

İl Başkanı Sinan kitapçı, 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimleri ile ilgili olarak milletvekili aday belirleme yönteminin genel merkez tarafından tespit edileceğini belirtti. Kitapçı, bu amaçla Giresun’a önümüzdeki ay içerisinde 3 parti müfettişi geleceğini ve partililerle görüş alış verişinde bulunacağını ifade etti. Kitapçı, Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun aday olup olmayacağı konusunda ise “Belediye başkanımız kesinlikle milletvekili adayı olmayacaktır” dedi.
Sinan Kitapçı, kendisinin Giresun’da milletvekili belirleme yönteminin ön seçimle olmasından yana olduğunun da altını çizdi.