Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Giresun’da 19 Ekim Pazar günü yapılan 39. Olağan İl Kongresi’nde yeniden İl Başkanlığına seçilen Dr. Gökhan Şenyürek ve yeni yönetim kurulu, bugün mazbatalarını teslim aldı. Giresun İl Seçim Kurulu’na yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda partiliyle gelen Şenyürek, mazbatasını alarak resmen görevine başladı. Bu önemli gelişme, CHP Giresun örgütünde yeni bir dönemin başlangıcı olarak yorumlanıyor.
ŞENYÜREK’TEN BİRLİK VE İKTİDAR VURGUSU
Mazbatasını aldıktan sonra kısa bir açıklama yapan CHP Giresun İl Başkanı Şenyürek, önemli mesajlar verdi. Şenyürek, “Bu mazbata sadece şahsıma değil, örgütümüzün birliğine ve değişim iradesine verilmiş bir belgedir. Şimdi hep birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıma hedefiyle daha güçlü bir şekilde çalışacağız” ifadelerini kullandı. Şenyürek’in bu sözleri, partinin Giresun’daki gelecek hedeflerine yönelik güçlü bir kararlılığı ortaya koydu.
YENİ YÖNETİMİN İLK TOPLANTISI VE GÖREV DAĞILIMI
Dr. Gökhan Şenyürek liderliğindeki yeni yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde ilk toplantısını yapması bekleniyor. Bu toplantıda, yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımının gerçekleştirileceği ve partinin Giresun’daki yol haritasının belirleneceği öğrenildi. Yeni dönemde CHP Giresun İl Başkanlığı’nın aktif çalışmalarla öne çıkması hedefleniyor.

