Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek Mazbatasını Aldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Kongresi’nde yeniden başkan seçilen Dr. Gökhan Şenyürek ve yeni yönetim kurulu, mazbatalarını alarak resmen göreve başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Kongresi'nde yeniden başkan seçilen

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Giresun’da 19 Ekim Pazar günü yapılan 39. Olağan İl Kongresi’nde yeniden İl Başkanlığına seçilen Dr. Gökhan Şenyürek ve yeni yönetim kurulu, bugün mazbatalarını teslim aldı. Giresun İl Seçim Kurulu’na yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda partiliyle gelen Şenyürek, mazbatasını alarak resmen görevine başladı. Bu önemli gelişme, CHP Giresun örgütünde yeni bir dönemin başlangıcı olarak yorumlanıyor.

ŞENYÜREK’TEN BİRLİK VE İKTİDAR VURGUSU

Mazbatasını aldıktan sonra kısa bir açıklama yapan CHP Giresun İl Başkanı Şenyürek, önemli mesajlar verdi. Şenyürek, “Bu mazbata sadece şahsıma değil, örgütümüzün birliğine ve değişim iradesine verilmiş bir belgedir. Şimdi hep birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıma hedefiyle daha güçlü bir şekilde çalışacağız” ifadelerini kullandı. Şenyürek’in bu sözleri, partinin Giresun’daki gelecek hedeflerine yönelik güçlü bir kararlılığı ortaya koydu.

YENİ YÖNETİMİN İLK TOPLANTISI VE GÖREV DAĞILIMI

Dr. Gökhan Şenyürek liderliğindeki yeni yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde ilk toplantısını yapması bekleniyor. Bu toplantıda, yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımının gerçekleştirileceği ve partinin Giresun’daki yol haritasının belirleneceği öğrenildi. Yeni dönemde CHP Giresun İl Başkanlığı’nın aktif çalışmalarla öne çıkması hedefleniyor.