Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP 04.17’de deprem şehitlerini andı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), deprem felaketinin saati 04.17’de deprem şehitleri için anma programı gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ilimizi etkileyerek 53 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan depremlerin yıldönümünde; Cumhuriyet Halk Partisi tarafından, tüm ülke genelinde saat 04.17’de eş zamanlı anma törenleri gerçekleştirildi. CHP Giresun İl Başkanlığı Binası önünde gerçekleştirilen anmaya; CHP Giresun İl Başkanı Dr. Gökhan Şenyürek, Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Bektaş, Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, Kadın ve Gençlik Kolları ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

İki dakikalık saygı duruşu ile başlayan anmada katılımcılara kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Şenyürek, “Bugün 6 Şubat. Bundan tam bir yıl önce resmi rakamlara göre 53 bin 537 canımızı yitirdik. Bizim acılarımızın ayrısı gayrısı yok, yaralarımızı birlikte sarıyoruz. Deprem felaketlerinde hayatı kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Dileriz ki ülkemiz bir daha böyle acılar yaşamaz, gerekli tedbirler bir an evvel artık alınır” dedi.

6 Şubat’taki depremlerde resmî açıklamalara göre 53 bin 537 yurttaş hayatını kaybederken 107 bin 213 kişi yaralandı. Depremlerde 38 bin 901 bina yıkıldı. Halen yüzlerce insanımız kayıp durumda.