Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çarşambalılar Derneği̇nden Cumhuri̇yeti̇n 100. Yılına Özel Konser

ÇARŞAMBALILAR YARDIMLAŞMA VE HABERLEŞME DERNEĞİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ (TSM) KOROSU TARAFINDAN CUMHURİYETİN 100’NCÜ YILINA ÖZEL OLARAK KONSER VERİLDİ.

ÇARŞAMBALILAR YARDIMLAŞMA VE HABERLEŞME

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Türk Sanat Müziği (TSM) korosu tarafından Cumhuriyet’in 100’ncü yılına özel olarak konser verildi.

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği tarafından, TSM Korusunun ikinci büyük konseri, Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri coşkusuyla Şef Vehbi Tezcan koordinasyonundaki koro ile gerçekleşti. Koro, konser sonunda ay-yıldızlı bayraklar eşliğinde 100. Yıl Marşı’nı söylerken Şef Vehbi Tezcan, Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirerek müzik severlere duygu dolu anlar yaşattı.

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi Hüseyin Avni Özdemir, konser öncesi dernek üyeleri ve davetliler bir araya geldi. Konserde açıklamalarda bulunan Başkan Hüseyin Avni Özdemir, 2023 yılının Türk milleti için önemine değindi. Konserin hazırlanmasında büyük emek sarf eden başta Şef Vehbi Tezcan olmak üzere konsere sponsorluk desteği veren firmalara teşekkürlerini ileten Özdemir, müzik severlerin bir araya gelmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Başkan Özdemir, “Gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimize bir yenisini daha ekleyerek bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şefimize, koromuza, dernek yönetimimize, üyelerimize, bizlere destek olan herkese ve tüm kıymetli misafirlerimize katılımları için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Düzenlenen konsere, CHP Milletvekili Murat Çan, Çarşamba Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sancak, CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar, dernek yönetimi ile üyeleri ve müzikseverler katıldı.