Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bulancak’ta altyapı ve çevre düzenlemesi sürüyor

Bulancak Belediyesi, altyapı ve çevre düzenlemesi için çalışmalarına devam ediyor.

Bulancak Belediyesi, altyapı ve

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, ilçenin çeşitli noktalarında yürütülen altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Damla Sokak ve çevresinde kilit parke ve küp taş kaldırım çalışmaları devam ederken, İsmetpaşa ve Toprakdeğirmeni mahallelerinde yapılacak olan asfalt, kaldırım ve ışık koridoru çalışmaları öncesi elektrik kablolarının yer altına alım işlemleri devam ediyor.

Başkan Yakar, yaptığı açıklamada, “Bulancak’ın her noktasında canla başla çalışıyoruz. Şu anda Damla Sokak ve çevresinde gerçekleştirdiğimiz kilit parke ve küp taş kaldırım çalışmalarıyla ilçemizin estetik görünümünü güçlendirmeyi hedefliyoruz. Aynı zamanda İsmetpaşa ve Toprakdeğirmeni mahallelerimizde gerçekleştireceğimiz asfalt, kaldırım ve ışık koridoru çalışmaları öncesinde, elektrik kablolarını yer altına alma işlemine öncelik veriyoruz. Bu sayede hem güvenli bir çevre oluşturuyoruz hem de uzun vadede altyapımızı güçlendiriyoruz” dedi.

Yapılan çalışmalardan dolayı çevre sakinlerinden özür dileyen Başkan Yakar, “Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı komşularımızdan özür dileriz. Ancak, bu çalışmalarla ilçemizi daha yaşanabilir kılmayı amaçlıyoruz. İnşallah tamamlandığında ilçemizin hem görünümü hem de altyapısı daha modern ve dayanıklı olacak” şeklinde konuştu.