Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bulancak Belediyesi’nden coşkulu 19 Mayıs programı

Bulancak Belediyesi tarafından, Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla dolu dolu bir kutlama programı hazırlandı.

Bulancak Belediyesi tarafından, Gençlik

Kutlama Programı kapsamında; 18 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’de Cezaevi mevkiinden Mustafa Kemal Atatürk’ün aracı ve Bando eşliğinde Cumhuriyet Meydanına kortej yürüyüşü yapılacak. Kortej yürüyüşünün ardından yine Cumhuriyet Meydanında saat 19.00’da sanatçılar Cemal Kurtoğlu ile başlayacak ve Deniz Melek, Murat Balcı ile devam edecek Cumhuriyet konseri Müzik şöleni yapılacak. 19 Mayıs Akşamı saat 19.00’ da Cumhuriyet Meydanında “Sahne Senin Mikrofon Senin” adı altında yetenekli ve kendine güvenen gençlere yönelik Karaoke etkinliği yapılacak.

Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “Bu özel günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hasret ve şükranla anarken, gençliğin enerjisi ve sporun birleştirici gücüyle hep birlikte olmayı diliyor. Herkesi coşkulu kutlamalarımıza bekliyoruz. 19 Mayıs ruhunu hep birlikte yaşamak için tüm Bulancaklıları Meydana davet ediyorum” dedi.