Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BOZALİOĞLU’NDAN MARKET FİYATLARINA İSYAN

Bu haberin fotoğrafı yok

Meclis üyeliği boyunca halkın sesi haline gelen MHP Giresun Belediye Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Gökhan Bozalioğlu, bu defa da bazı marketlerdeki ve işletmelerdeki fahiş fiyat artışlarına değindi.
Bozalioğlu yaptığı yazılı basın açıklamasında, her geçen gün marketlerdeki fiyat artışları halkı çileden çıkarmış durumda, artık insanlar günlük alması gereken malzemeleri bile güçlükle almakta, acilen bu soruna bir an önce el atılmasının gerektiğini belirtti.
Bu durumda fırsatçılara geçit verilmemesi gerektiğini belirten Bozalioğlu, girdi maliyeti ve döviz kuru artışı gibi fiyat değişimlerinden etkileniyormuş gibi hareket ederek, tüketiciye sunulan hizmetin satış fiyatında haklı bir gerekçe olmadığını, buna karşılık olarak da fiyatların halen anlaşılamaz bir şekilde artmaya devam ettiğini belirtti. Bununla ilgili olarak hükümetin gerekirse tüm ürünlerde sınır fiyat belirlemesi, marketlerin de gerekirse bu fiyatın altında rekabet etmesi gerektiğini ve belirlenecek fiyatlarında halkın alım gücüne yardımcı olacak şekilde olması gerektiğini belirtti. Bozalioğlu ayrıca burada Belediyelere de çok iş düştüğünü, gerekirse her gün Belediyelerin zabıtalar vasıtasıyla denetimlerini sürdürmesi gerektiğini ve halkı sömürmeye kalkan işletmelerin en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini belirtti.