Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bölgesel Askom Toplantısı Trabzon’da yapıldı

Bölgesel ASKOM (Acil Sağlık
  1. Bölgesel ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) Toplantısı Trabzon’da yapıldı. Bölgesel Acil Sağlık Hizmetlerinin değerlendirildiği toplantıda, afet planları, ambulans hizmeti sunumundaki sorunlar, motorize ambulans hizmetleri, bölgeler arası koordinasyonun üzerinde duruldu. İki oturum şeklinde geçekleşen Bölgesel ASKOM toplantısının öğleden sonraki bölümünde, Acil Sağlık Hizmetleri, Afet ve UMKE çalışma grubu ile Eğitim Çalışma Grubu oluşturuldu, faaliyetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Trabzon, Giresun, Rize, Gümüşhane ve Artvin illerinin yer aldığı toplantıya ilimizden İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal, Müdür Yardımcısı Dr. Derya Kılıçer, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Halis Yeşil, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Hasan H. Arslantürk, Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Atıf Deniz, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Ünal Özek, İl Ambulans Sevisi Başhekimi Dr. Mesut Ödemir ile UMKE’den Umut Güneş, Halid Ziya Şöy ve Eğitim Birim Sorumlusu ATT Nevin Günay katıldılar.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

MHP Giresun Belediye Meclis Üyesi
Sıradaki Haber İmar planı oldu bittiye getirilmemeli