Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Köse: “Geleceğe umutla bakıyoruz”

Giresun Belediye Başkanı Fuat

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, hafta sonu çalışmalarını sürdüren belediye ekiplerini ziyaret etti. Başkan Köse, Debboy mevkii Çınarlar Mahallesi Tepe Sokak’ta yapılan alt ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

ÇINARLAR MAHALLESİ TEPE SOKAK YENİLENDİ

Giresun Belediyesi, Başkan Fuat Köse’nin talimatları doğrultusunda, yıllardır hizmet alamayan Çınarlar Mahallesi Tepe Sokak’ta kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı. Belediye ekipleri, kısa sürede tamamlanan çalışmalar sonucunda sokağı vatandaşların hizmetine açtı. Giresun Belediyesi, vatandaşların taleplerini yerine getirirken, mahalle ve sokak aralarındaki sorunları da çözmeyi sürdürüyor.

YOĞUN ÇALIŞMA PROGRAMI

Giresun Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü, Çınarlar Mahallesi Tepe Sokak’ta yenileme çalışmalarına başladı. İlk olarak mevcut yolun sökümünü gerçekleştiren ekipler, altyapıyı güçlendirdikten sonra üstyapı çalışmalarıyla yolu kilit parke taşıyla döşeyerek kullanıma açtı.

BAŞKAN KÖSE’DEN YERİNDE İNCELEME

Hafta sonu dahil olmak üzere çalışmalarına devam eden belediye ekiplerini ziyaret eden Başkan Fuat Köse, kentteki sorunları tek tek tespit ettiklerini ve çözüm için çalıştıklarını belirtti. Başkan Köse, “Kentimiz bizim gözbebeğimiz. Nerede ne problem var biliyoruz. Tek tek gidiyor, sorunların çözümü noktasında gereken hizmeti halkımıza vermeye çalışıyoruz. Kimse merak etmesin. Hep birlikte çok güzel hizmetlere imza atacağız.” dedi.

HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ

Başkan Köse, yapılan çalışmaların Giresun halkı için önemli olduğunu vurgulayarak, belediyenin bundan sonraki süreçte de aynı özveriyle çalışacağını ifade etti. “Hep birlikte çok güzel hizmetlere imza atacağız,” diyen Başkan Köse, kentteki sorunların çözümü için kararlı olduklarını belirtti.

Giresun Belediyesi, vatandaşların daha iyi hizmet alması ve yaşam kalitelerinin artırılması adına çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini duyurdu.