Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aksu ailesinin acı günü

Vergi Dairesi emeklisi, Giresun İl Genel Meclisi eski üyesi Mehmet Aksu yakalandığı hastalığa yenik düşerek yaşamını yitirdi.

Vergi Dairesi emeklisi, Giresun

Aksu’nun cenazesi bugün Gemilerçekeği Mahallesi Sagae Caddesi’ndeki evinin önünde helallik alındıktan sonra Merkez Çavuşoğlu Köyü Camisi’ne getirildi.

Burada öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, CHP Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, Önceki dönem Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Genel Meclisi ve belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK ve kurum- kuruluş yöneticileri, muhtarlar, iş insanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sevilen ve sayılan bir kişilik olan Mehmet Aksu köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi.80 yaşında vefat eden Aksu üç çocuk babasıydı. Giresun Vergi Dairesi’nden emekli olan Aksu iki dönem Giresun İl Genel Meclisi üyeliği yaptı. Çavuşoğlu Köyü’nün ilk muhtarı olan Aksu, Çavuşoğlu Ürperspor’un kurucu başkanıydı. ASKF’de de yöneticilik görevinde bulunan Aksu’ya, Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.