Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’de bayan aday sayısı ikiye yükseldi

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti’de yoğun bir şekilde devam eden başvurularda bayan aday adayı sayısı ikiye yükseldi.
Daha önce AK Parti Görele ilçe yönetiminin çeşitli kademelerinde görev alan Elif Nizamoğlu Şahin, görkemli katılımla aday adaylığını açıkladı. AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen aday adaylık başvurusuna Giresun’un doğu tarafındaki partililerden yoğun katılım ve destek verildiği görülen Elif Nizamoğlu Şahin, AK Parti’nin 2023, 2071 hedefleri içerisinde genç ve bir bayan olarak aktif rol almak istediğini söyledi.

İşletme Fakültesi ve Halkla İlişkiler mezunu olduğunu belirten Şahin; “Mensubu olduğum AK Parti’nin 11 yıldır çeşitli kademelerinde ve kadın kollarında görev aldım. AK Parti’yi iktidara taşıyan sokak sokak, kapı kapı, gezen kadın kollarının ve gençlik kollarının tüm kademelerin de görev aldım.

Ak Parti ailesine katıldığım ilk günden beri bu dava için mücadele eden kadın kardeşlerinizden biri olarak sizlerin karşısındayım.7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan Milletvekilliği seçimleri için, bu demokrasi yarışında olmaya karar verdim. Kadınları, Gençleri, Giresun’u, Giresun’luyu, 9 yıllık işveren tecrübemle iş hayatını yakından tanıyan birisi olarak Kadınlarımızdan,  gençlerimizden ve dava arkadaşlarımdan aldığım destekle, Yeni Türkiye’nin şekillenmesinde Hedef 2023,  Hedef 2053, Hedef 2071 istikametinde bilgi birikim ve gençliğimin verdiği enerjiyle katkıda bulunmak için aday oldum.

Ak Parti çatısı altında bu kutlu davada olmak beni her zaman onurlandırmaktadır. Teşkilatımızla yaptığım istişareler sonrasında Ak Parti Giresun Milletvekilliği aday adaylığımı sizlerle paylaşmak istiyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü ise, partisinin istediği genç ve dinamik bir aday olan Elif Nizamoğlu Şahin’e başarılar diledi. Şahin daha sonra başvuru dosyasını İl Başkanı Tütüncü’ye teslim etti.