Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Bu haberin fotoğrafı yok

TRABZON (AA) – AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Cora, mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 96. yıl dönümünü kutlayarak, vatanı her alanda muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma mücadelelerinin dünya var oldukça devam edeceğini ifade etti.

AK Parti hükümetleri döneminde eğitim, sağlık, ulaşım, sanayi, güvenlik alanında önemli adımlar atıldığına işaret eden Cora, şunları kaydetti:

"Çağdaş ve müreffeh bir ülke olma mücadelemiz yerli ve milli bir anlayış ve ruh ile devam etmektedir. Ülkemize kastetmiş terör odakları ve yedi düvele karşı kendi silahlarımız ve yüreğimiz ile verdiğimiz mücadele güçlü ve büyük Türkiye yolunda geldiğimiz noktayı göstermektedir, varacağımız noktanın da habercisidir. Her karışı ecdadımızın kanı ve alın teri ile sulanmış Anadolu'dan başlatılan bu yürüyüş millete efendi değil, milletin hizmetkarı olma yürüyüşüdür. 'Egemenlik milletindir' ilkesi ile çıktığımız bu yolda vatan için, bayrak için Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin yılmaz savunucuları olmaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet payidar kalması ve bu topraklarda yeşeren bir çınar olarak arşa ulaşması için var gücümüzle çalışacağız, kimsenin bizi hedeflerimizden uzaklaştırmasına müsaade etmeyeceğiz."