Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yurtdışı Forex Yatırımları ve GalaFX

Herhangi bir ülkenin para

Herhangi bir ülkenin para birimiyle diğer bir ülkenin para birimi arasında görülen değişim oranından istifade ederek döviz ticareti gerçekleştiren Galafx​​​​​, geniş bir yatırımcı potansiyeline sahiptir. Sahip olduğu kullanışlı platformu sayesinde piyasadaki günlük analiz ve değişimleri detaylı bir şekilde yatırım ısının önüne seriyor.

Türkçe dil desteğini kullanarak Türkiye’de ki yatırımcıları için kolay anlaşılır bilgi akışı sağlıyor. Analiz desteği ve raporlarını haftalık olarak da platformuna yansıtarak yatırımcılarının önünü görebilmesi için bir fırsat sunuyor.

Yatırımcılarına kaldıraçlı işlem yapma olanağı vererek sunduğu tatmin edici oranlar sayesinde daha fazla kazanç elde etme fırsatı sunuyor. Son derece şeffaf bir görüntü çizen Galafx, para yatırma alternatiflerinde hızlı ve kolay yöntemleri tercih ediyor.

GalaFX Güvenilir mi?

Merkezi yurtdışı olan ve İngiltere’den aldığı lisans ile Türkiye’de hizmet veren online yatırım platformu olanın GalaFX, yatırımcılarına yönelik sağladığı profesyonel müşteri hizmetleri ile daha da büyük bir aile olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Piyasadaki en doğru analizleri platformuna günlük ve haftalık bazında yansıtarak spekülasyonlara fırsat vermiyor.

GalaFX Bonusları

Sunduğu promosyonlar ile yatırımcılarına avantajlı yatırım yapma olanağı sunan Galafx, ilk defa üye olan yatırımcılarına, yatırdıkları tutar üzerinden yüzde 20 oranında Hoşgeldin Bonusu vererek platformu tanıma ve kendini deneme olanağı sunuyor. Yatırımlarını kripto para ile yapanlar için yüzde 35, Cep Bank yöntemi ile Yatırım yapanlara da yüzde 15 bonus veriyor.