Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yüksek sesli müzik ve abartılı egzoza yasak geldi

Giresun’da özellikle son dönemlerde

Giresun’da özellikle son dönemlerde araçlarında yüksek sesli müzik ve abartılı egzoz çalıştıran sürücülere yönelik tedbir alındığı, bu tür sistemi araçlara kuran esnafların da uyarıldığı öğrenildi.

Giresun Otel ve Kahveciler odası Başkanı Ercan Ayhan, vatandaşlardan konuya ilişkin gelen yoğun şikayetler üzerine Vali Harun Sarıfakıoğulları tarafından gerekli tedbirlerin alınmasını istediği ve yayınlanan genelge ile toplumun huzurunu kaçıran abartılı egsoz imal eden, takan işyerleri ile bunları tedarik edenlere para cezası uygulanacağının bildirildiğini söyledi.

mp3 indir

Ercan Ayhan, “Şehrimizde huzur ve güven ortamının sağlanması için bu tür araçları  olanların biran önce bu araçlarından egzozları söktürmeleri, bazı araçlarında yaylarının kesik olarak yere yapışık bir şekilde kullanılmasının da karayolları muayene standartlarına uymadığı gözlemlenmektedir bunlarında ihbar hatlarına bildirilmesi, yüksek seste müzik açan araçların uyarılması ve halkımızın da bu konuda duyarlı olarak bu tür araçları görmeleri halinde 155 ihbar hattına bildirmeleri önem arz etmektedir. Kamuoyuna ve Esnaf ve Sanatkarlarımıza saygı ile duyurulur” dedi.