Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YILMAZ BAŞKAN’IN DOĞALGAZ ISRARI

AK Parti Merkez İlçe

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz’ın Aksa tarafından Teyyaredüzü mahallesinde başlatılan doğalgaz çalışmalarını yakın takibi sürüyor.

Yılmaz, “Bu kış bu mahalle doğalgaz kullanacak, hedefte sapma yok” dedi.

BİLGİ ALDI

Teyyaredüzü Mahallesi doğalgaz iletim hattı, Çıtlakkale Mahallesi geçişi çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı – İnşaat Mühendisi Mete Bahadır Yılmaz, AKSA Doğal Gaz İl Müdürü Hakkı Kahya’dan devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ÇALIŞMALAR TAKİPTE

Yılmaz, “Daha önce yaptığı açıklamalarında, Teyyaredüzü Mahallesinde 2018 kışında doğalgaz kullanılacağının sözünü veren Başkan Yılmaz, incelemeler esnasında yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Bugün burada Teyyaredüzü Mahallemize gaz hattı verilebilmesi için devam eden Çıtlakkale Mahallesi geçişi çalışmalarını yerinde inceledik ve AKSA Doğal Gaz İl Müdürümüz Hakkı Kahya’dan bilgi aldık” dedi.

KIŞIN DOĞAL GAZ KULLANILACAK

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, “Bünyesinde nüfusun büyük bir bölümünü ve hastaneler ile üniversiteyi barındıran Teyyaredüzü Mahallemizde 2018 kışında doğal gaz kullanılacağının sözünü daha önceki açıklamalarımızda vermiştik. Bu kapsamda bugüne kadar gerçekleşen çalışmaları yakın takibe aldık. Teyyaredüzü Mahallemizde yaşayan hemşehrilerimize söz verdiğimiz gibi takip ediyoruz” diye konuştu.